Liverpool har sikret seg stortalent

Jack Bearne bekrefter at han er klar for Liverpool.

16. des 2016 kl 15.50 Lars Frøsland og Marius Rabben

15-årige Jack Bearne bekrefter via sin egen Twitter-profil at han er klar for Liverpool FC. Talentet fra Notts County omtales av mange som et vidunderbarn.

Overgangen blir offisielt gjennomført i april 2017, og Bearne er enig med de røde om en langtidskontrakt, opplyser League Two-klubben på sine nettsider.

Notts County får en ikke oppgitt overgangssum for talentet. Det skal dreie seg om 150 000 pund, ifølge Mirror. I tillegg vil det bli utbetalt ytterligere bonuser når Bearne utvikler seg og går gradene på Merseyside.

«Stolt over å være en rød», tvitrer Bearne, sammen med et bilde med Kenny Dalglish på Liverpool-akademiet i Kirkby.

Akademidirektøren i Notts County, Mick Halsall, er selv scouser og Liverpool-supporter, og krysser fingrene for at tenåringen lykkes i rødt.

– På egne av alle sammen i akademiet vil jeg ønske Jack lykke til. Han går til en fantastisk klubb som sørger for at det er en vei opp til førstelaget, sier han.

– Ved å selv komme fra byen og ha spilt på akademiet deres, står Liverpool nær hjertet mitt, og jeg håper virkelig at Jack går hele veien der.

I ung alder har Bearne alt markert seg i Notts County – og klubbens trenere har latt seg begeistre. Han gjorde sin debut for U18-laget tidligere denne sesongen – det i en alder av 14 år!

Sjef for trenerne på Notts Countys akademi, Dan Leiver, uttalte følgende tidligere i år:

Jack er et fantastisk talent, som jeg har kjent siden han kom til klubben. Å se ham utvikle seg har vært en ære.

Har du innspill til journalisten?