LFC - Arsenal 3-2Liverpools U23-lag vant på Anfield

Liverpools vant i en spennende kamp på Anfield.

12. des 2016 kl 19.54 Lars Frøsland

Liverpool vinner etter en dramatisk slutt på kampen. Arsenal reduserte, og presset Liverpool, men Liverpools sisteskanse George gjorde flere gode redninger de siste kvarteret. Rødtrøyene vant nok fortjent, men det ble mer spennende enn man hadde trodd da Liverpool økte til 3-1. Harry Wilson spilte en god kamp, og stod for to av scoringene. Ojo leverte bra i første omgang, men falt litt av i andre. Han scoret Liverpools tredje mål.

Det kanskje viktigste i dag, sett med Klopps øyne, var at Joe Gomez fikk nye 45 minutter i sin vei tilbake til førstelaget.

Slutt!

90. Frisparket går over.

90. Virtue bommer med en klarering, og tar motstander når han skal gjøre opp for seg. Arsenal har sjanse til avgjøre dette med frispark rett utenfor 16-meteren.

90. Gult kort: Virtue

90. Store sjanser for begge lag på overtid her. Arsenal er nære ved et curlet skudd.

89. Det går mot seier for Liverpool. Ett minutt igjen av ordinær tid.

Det meldes om over 2800 tilskuere på Anfield i kveld.

82. Bytte Liverpool: Chrivella ut, Virtue inn

80. Nå er Arsenal farlig nære, men LFC-keeperen holder laget i kampen. Liverpool sliter med å skape noe som helst offensivt.

75. Liverpools sisteskanse George gjør en glimrende redning. Der kunne det fort stått 3-3. Liverpool settes under press nå.

73. Mål: Ojo mister ballen, og Arsenal kontrer. Mavididi scorer sitt andre for dagen. Nå er det kamp igjen!

66. Gult kort: Cameron Brannagan

Ojo er plassert som midtspiss for øyeblikket, mens Lennon er satt ut på kanten. De veksler litt frem og tilbake.

61. Lite skjer på Anfield akkurat nå. Liverpool har grei kontroll. Ingen av lagene skaper særlig.

60. Bytte Liverpool: Stewart ut, Williams inn

51. Ojo skaffer frispark etter å ha tatt med Arsenal-forsvaret på løpetur. Han blir til slutt sparket ned i frustrasjon. Liverpool får lite ut av dødballen.

Ilori er nå flyttet til stopperplass, mens Whelan spiller på høyresiden i den bakre firer.

Liverpool angriper nå mot The Kop, som også i dag huser mange supportere.

46. Andre omgang er i gang.

Bytte Liverpool. Gomez ut, Whelan inn

Liverpool leder fortjent til pause etter scoringer av Harry Wilson (2) og Sheyi Ojo. De rødkledde stiller et rutinert mannskap med blant andre Tiago Illori, Sakho, Joe Gomez, Kevin Stewart og Sheyi Ojo.

Ilori er plassert på høyrebacken, mens Gomez danner stopperparet sammen med Sakho. Foruten en tabbe av Gomez, som heldigvis ikke fikk konsekvenser, har stopperduoen levert meget solid. Helt tydelig at begge hører til noen nivå opp fra U23. Wilson og Ojo har vært svært positive fremover, mens Lennon har vært usynlig nærmest hele 1. omgang.

PAUSE

45. Joe Gomez med en uvant tabbe, men han og Kevin Stewart løser det før Arsenal kommer seg til skuddmulighet.

40. Brannagan ligger nede med store smerter, etter at han landet forkjært.

37. Sakho med nok en god takling. Franskmannen har vært strålende på Anfield.

32. Bra sjanse for Liverpool. Ojo og Chrivella kombinerer fint, før Brannagan mottar ballen. Han skyter fra distanse, og ballen sniker seg på feil side av stolpen.

29. Arsenal angriper fint, men Joe Gomez stopper angrepet med en strålende inngripen.

27. MÅL: Chirivella spiller en flott stikker til Ojo, som befinner seg litt ut på venstresiden. Han gjør ingen feil alene med keeper. En flott scoring.

21. Arsenal ruller fint opp, og på 20 sekunder skaper bortelaget tre store sjanser. Sakho forhindrer scoring med en mesterlig blokkering.

19. Arsenal har hevet seg litt nå, og har flyttet spillere høyere i banen.

17. Liverpool presser høyt, og Arsenal får ikke mye tid med ballen.

13. MÅL: Harry Wilson setter straffesparket, og scorer sitt andre for kvelden. For en start på kampen!

12. Arsenals keeper Macey lager straffe, etter først å ha klønet det til da han ikke klarte å holde et innlegg.

5. MÅL: Etter en tabbe i Liverpools midtbane, kontrer Arsenal, og med overtall i Liverpools 16-meter, utligner gultrøyene. Mavididisetter ballen enkelt i mål.

2. MÅL: Harry Wilson scorer! Illori sender av gårde en 40 meter-pasning fra sin høyreback-posisjon. Wilson leverer en fin avslutning, der han dytter ballen til side for keeper. Drømmestart for Liverpool!