Matip er fortsatt ikke tilbake i trening

Joel Matip har gått glipp av de to siste kampene, mot Middlesbrough og Everton, og står også i fare for å måtte stå over mot Stoke.

23. des 2016 kl 15.41 Einar Kvande

Det er en ankelskade som plager Liverpools nummer 32.

– Han blir bedre og bedre. Det er i samme regionen som hans forrige skade, men ikke den samme type skade, uttalte Jürgen Klopp under sin pressekonferanse i dag.

– Vi kunne prøvd å benytte ham i Everton-kampen, men da ville det ha vært 95% sjanse for at han måtte stå over neste kamp,

– Derfor bestemte vi oss for å gi ham den tiden han trengte for at skaden skal bli leget, for han har hatt disse problemene i noen uker nå.

– Det har vært frem og tilbake hele tiden. Neste kamp trodde vi han kunne spille. Så kunne han ikke det. Så fikk vi beskjed om at vi kunne benytte ham igjen. Så tok vi ham med i troppen, og vi kunne ikke benytte ham. Vi har prøvd alt.

– Vi må bare akseptere situasjonen slik den er. Det er ikke mulig for ham å spille før han føler seg 100% komfortabel, og det gjør det veldig vanskelig.

– Jeg snakket med ham for noen få minutter siden, og han var veldig positiv. Men han har vært ute av trening i noen dager allerede, og så lenge vi har andre spillere som trener hele tiden, kommer vi til å benytte dem.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]