Steven Gerrard ventes ikke å være erstatteren:Michael Beale forlater Liverpool før nyttår

Treneren for Liverpool U23, Michael Beale, vil trolig lede sin siste kamp på Merseyside om en drøy uke.

4. des 2016 kl 10.34 Torbjørn Flatin

Ifølge velinformerte James Pearce i Liverpool Echo har Michael Beale blitt enig med LFC om å være i klubben frem til nyåret, før han reiser til Sao Paulo i Brasil for å bli assistent til Rogerio Ceni.

Liverpool U23 spiller imidlertid ingen kamper i Premier League 2 mellom 12.desember (mot Arsenal på Anfield) og 9. januar (borte mot Leicester), og det er ventet at Beale med kone og to små barn vil avslutte sin tid på akademiet før nyttår.

Beale skal ha startet et vennskap med den tidligere keeperen Ceni på et trenerkurs i fjor, og har overrasket alle med å akseptere et tilbud om å reise til brasiliansk fotball.

Skjønt overrasket, Beale er en cockney hvis foreldre driver en kafé/bar i Spania og han har selv både trent og studert ute i Europa tidligere, og må sies å gå sine egne veier. En av dem var da Alex Inglethorpe hentet ham fra ungdomsakademiet hos Chelsea.

Steven Gerrard linkes til å overta som ny trener for Liverpool U23, men kilder i media hevder at Gerrard vil få en rolle på akademiet men ikke med U23.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]