Ojo scoret to for U23-laget

De røde ungguttene vant komfortabelt i en treningskamp mot kinesisk motstand på akademiet fredag.

16. des 2016 kl 23.35 Marius Rabben

Sheyi Ojo, som sesongdebuterte i begynnelsen av måneden etter å ha mistet første del av sesongen grunnet en ryggskade, fikk en ny time og to nettkjenninger under beltet mot Hangzhou Greentown.

Liverpool U23 vant kampen 5–1. Jack Dunn scoret også to ganger etter å ha returnert fra låneoppholdet i Morecambe, mens tidligere Bolton-junior Nathan Phillips noterte seg for sin første nettkjenning for de røde.

Oppgjøret ble brukt til å gi kampminutter til flere av dem som har slitt med skader og spilletid denne sesongen. Blant andre Tom Brewitt og Jake Brimmer spilte hele kampen.

– Det var godt å se Sheyi få nye 60 minutter, og hyggelig for Nathan som fikk sitt første mål for oss, sier trener Mike Garrity til klubbens nettsider.

– Det var fint å ønske Hangzhou Greentown FC velkommen til akademiet, og det var en grei kamp og god gjennomkjøring for vår del.

Liverpool U23: Firth; K. Lewis (Brannagan), Brewitt, Whelan, Maguire (Driscoll-Glennon); N. Phillips, Brimmer, M. Gomes; Lennon, Virtue, Ojo (Dunn)

Har du innspill til journalisten?
[email protected]