Sturridge usikker til West Ham-kampen

Daniel Sturridge sliter fortsatt med en skade i baksiden av leggen.

7. des 2016 kl 11.01 Einar Kvande

Liverpool-spissen Daniel Sturridge ble værende igjen hjemme på Merseyside da resten av troppen reiste til Spania på en to dagers treningsleir søndag kveld.

James Pearce i Liverpool Echo melder at det er usikkert om Sturridge blir friskmeldt i tide til søndagens viktige ligakamp mot West Ham på Anfield.

Sturridge har fått behandling for muskelskaden på Melwood i de to dagene som resten Liverpool-troppen har oppholdt seg i Barcelona. Skaden holdt Sturridge ute av troppen til kampene mot Sunderland, Leeds og Bournemouth. Håpet er at angriperen skal ha såpass fremgang at han kan begynne å trene sammen med resten av troppen når de returnerer fra Katalonia i dag, men signalene så langt er ikke videre positive.

Selv om prognosene er relativt dystre for Sturridge med tanke på kampen mot West Ham, er situasjonen langt lysere for Sadio Mané, som haltet av banen med en fotskade midtveis i søndagens kamp i Bournemouth.

James Pearce konstaterer at Mané er friskmeldt, og klar til innsats mot The Hammers. En som virkelig var savnet i Liverpool-forsvaret i Bournemouth, nemlig Joel Matip, trente også sammen med den øvrige troppen i Barcelona i går.

Det er ikke bare Sturridge som har vært hjemme på Merseyside mens lagkameratene har kost seg i varmere omgivelser i Spania. Den langtidsskadede duoen Philippe Coutinho og Danny Ings har holdt Sturridge med selskap, og drevet rehabiliteringstrening på Melwood.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]