Liverpool U18 knuste Stoke:To nye mål av Glen McAuley

Stoke City på bortebane ble en smal sak for Liverpool U18, som vant hele 5-1.

10. des 2016 kl 16.24 Einar Kvande

Neil Critchleys gutter ledet 3-0 til pause, og det var aldri noe tvil om hvor seieren ville havne i denne kampen.

Med to nye mål er Dublin-gutten Glen McAuley nå oppe i 13 mål for U18 denne sesongen. De andre scoringene ble satt inn av George Johnston, Rafael Camacho og Curtis Jones. Sistnevnte gjorde sitt aller første mål på dette nivået.

– Vi har spilt mye bedre kamper enn dette denne sesongen, og bare fått med oss ett poeng. 5-1 var litt flatterende om jeg skal være ærlig, uttaler manager Critchley til Liverpoolfc.com.

– Det er alltid flott å få et godt resultat, men vi er opptatt av hvordan vi spiller, og det jeg sitter igjen med etter denne kampen er at vi kan spille bedre enn dette.

– Glen scoret to veldig fine mål igjen, og gjør det veldig bra. Det var også flott å se unge Curtis gjøre sitt første mål på U18-nivå.

– Dette var et godt resultat før vi skal spille FA Youth Cup mot Crystal Palace neste helg. Vi var effektive foran mål, noe jeg er godt fornøyd med.

Liverpools lag: Grabara, Lattie, A Lewis, Masterson (Driscoll-Glennon 80), Johnston, Coyle, Adekanye, Jones, McAuley, Brewster (Camacho 65), Dhanda (Hunter 75).

Har du innspill til journalisten?
[email protected]