Liverpool U18 - Middlesbrough U18 2-1To scoringer av Rhian Brewster ga seier

Liverpool U18 dominerte spillemessig mot Middlesbrough U18, men avgjorde kampen til sin fordel først i sluttminuttene. God debut for 15-årige Curtis Jones.

3. des 2016 kl 13.01 Torbjørn Flatin

Sluttrapport: En spillemessig bra kamp av juniorlaget, men ungguttene måtte arbeide hardt for seier i en kamp som de til tider dominerte fullstendig. Bobby Adekanye viste at formen er i anmarsj etter å ha slitt mye med skader, og var hurtig og sterk på venstrekanten, ofte i bra link med venstreback Adam Lewis. Yan Dhanda var god og skapende sentralt på midtbanen og etter hvert fikk han også meget bra hjelp av 15-årige Curtis Jones. Jones hadde en god debut for U18 og viste god touch og et flott overblikk, i tillegg til et susende skudd i stolpen. Lengst fremme greide ikke Glen McAuley å utnytte på de halvsjansene som et resolutt Middlesbrough tillot. Dagens mann ble Rhian Brewster, som også var mye involvert og scoret de to målene som gjorde at hjemmelaget tok en meget fortjent seier.

87.min: 2-1 RHIAN BREWSTER - Endelig! Liverpool får uttelling for sitt press da Brewster får to skuddmuligheter fra kanten av 16-meteren, og det andre forsøket med venstrefoten sender ballen ned til venstre for keeper.

76.min:
Bobby Adekanye skjærer denne gangen inn fra høyre og skuddet nærmest treffer leggen til keeper. Meget stor sjanse.

75.min:
Innlegg fra venstreback Adam Lewis, men toppscorer Glen McAuley header like utenfor.

72.min:
Middlesbrough gjør sitt siste bytte, Cooke ut og Wilson inn.

70.min:
Nytt presist frispark fra Dhanda, midtstopper Johnson er først på ballen inne i feltet, men keeperen til Middlesbrough har vært bra og redder igjen.

69.min:
Guru ut og Cook inn for Middlesbrough.

65.min:
Strålende skudd fra debutant Curtis Jones som smeller i stolpen like under krysset. 15-åringen har blitt stadig mer sentral utover i kampen.

61.min:
O'Neill ut og Walker inn for Middlesbrough.

60.min:
Presist frispark fra Yan Dhanda finner Glen McAuley, men spissen greier ikke å få headingen under tverrliggeren.

52.min:
En brukbar sjanse i hver ende da George redder pent fra Tavernier hos Middlesbrough, før Dhanda skyter like utenfor for de røde. Middlesbrough har så langt vært bedre med i 2.omgang enn før pause.

Liverpool dominerte i 1.omgang, hvor kampens store spiller Bobby Adekanye herjet med sin back ute på de rødes venstreside. Han har fått god støtte av Yan Dhanda og Rhian Brewster, men i rettferdighetens navn har vertene slitt med å komme til mange store sjanser og heller måtte ta til takke med en rekke cornere. Det var uansett helt mot spillets gang da Middlesbrough på en sjelden angrepsvisitt fikk et frispark hvor de utmanøvrerte Liverpool. Dette er en kamp som bør gi tre poeng.

36.min:
Knallhardt skudd fra Adekanye som kommer inn fra venstre, etter forspill fra Dhanda og Brewster, men keeper får slått ballen over tverrliggeren

28.min: 1-1 JACK LAMBERT - Liverpool sover på et frispark like utenfor hjørnet av 16-meteren, Lambert stikker igjennom på utsiden av muren og sender ballen i nettet.

12.min: 1-0 RHIAN BREWSTER - Kjappe Adekanye kommer fram på venstresiden, Yan Dhanda slår overlegget tilbake inn i feltet, Glen McAuley får sitt forsøk blokkert før Rhian Brewster er frempå og sender ballen i nettet.

3.min:
Backen Adam Lewis er tidlig frempå med et skudd som går et par meter utenfor den bortre stolpen. Frisk start fra hjemmelaget.

Liverpool: George, Lattie, Lewis, Masterson, Johnston, Coyle, Dhanda, Jones, McAuley, Brewster, Adekanye Innbyttere: Parker, Caan, Owens, Hunter, Simmonds

Middlesbrough: Hemming, Guru (Cook 69), Convery, Renton, Reading, Lambert, Storey, Tavernier, Malley, Cooke (J. Wilson 72), O'Neill (Walker 61) Innbyttere: Brynn, Holdsworth