TV 2 viser Sunderland – Liverpool 2. januar

Eystein Thue i TV 2 opplyser at Liverpools bortekamp mot Sunderland 2. januar kommer til å gå direkte på TV 2 Sport Premium.

7. des 2016 kl 15.05 Einar Kvande

– Vi bruker nå opp den ekstrapotten vi har fått til å sende ekstra kamper 2. juledag og mandag 2. januar. Det betyr blant annet at vi viser Sunderland v Liverpool, forteller Thue.

– 2. juledag, eller Boxing Day som den kalles i England, er jo fotballens høytidsdag nummer en.

Feilinformasjon fra Canal Digital om Middlesbrough-kampen

Liverpool.no kontaktet Thue etter at flere av våre lesere hadde mottatt et nyhetsbrev fra Canal Digital, der Liverpools bortekamp mot Middlesbrough var oppført som TV-kamp på TV 2 Sport Premium onsdag 14. desember. Dette medfører ikke riktighet.

– Nei, dette er feil, og vi skal prøve å finne ut hvor feilen ligger, sier Thue.

Liverpool.no er kjent med at 13 kanaler rundt om i verden viser Middlesbrough v Liverpool direkte.

– Hvorfor får disse kanalene sende Liverpool-kampen direkte, mens TV 2 ikke får det?

– Vi kan bare svare for oss selv, og vi har ikke fått tilbud om å sende Liverpool-kampen fordi Crystal Palace v Manchester United er satt opp som TV-kamp i England, og det er dette vi må forholde oss til.

– Vi er også nysgjerrige på hvorfor andre kanaler rundt om i verden har fått dette tilbudet og ikke vi, og det må vi prøve å finne ut av. I mellomtiden må vi bare forholde oss til den kontrakten vi har. Vi kjenner ikke til innholdet i kontraktene til andre kanaler enn vår egen.

Canal Digital beklager

Liverpool.no tok også kontakt med Kenneth Pettersen i Canal Digital, som beklager feilen i nyhetsbrevet fra selskapet.

– Det har dessverre gått litt for fort i svingene hos redaksjonen, og vi må bare beklage at det har sneket seg inn et par feil i nyhetsbrevet. Det gjelder Real Madrid v Deportivo den 10. desember og Middlesbrough v Liverpool den 14. desember. Disse kampene vises dessverre ikke direkte, men går i opptak senere på kvelden, forklarer Pettersen.

Middlesbrough v Liverpool blir vist i opptak klokken 23.00 på TV 2 Sport Premium 2, mens Real Madrid v Deportivo blir vist på Viasat Sport klokken 20.30.

– I mailen står det også at kampen Monaco v Lyon vil bli sendt på Viasat den 18. desember. Det er heller ikke riktig. Den er ikke satt opp i dagens sendeskjema. Jeg tror vi får sette dette på kontoen for en redaksjon med særdeles stor fotballinteresse, og et ønske om at publikum skal få med seg de store kampene, sier Pettersen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]