U23-laget med målløs kamp mot FC Nürnberg

Et reservepreget Liverpool U23 spilte treningskamp mot tysk motstand i dag, uten at noen av lagene klarte å få ballen i mål.

7. des 2016 kl 15.54 Einar Kvande

Michael Beale har som kjent forlatt Liverpool til fordel for Sao Paulo, og det var akademitrenerne Mike Garrity og Tim Jenkins som ledet Liverpool U23 i treningskampen mot FC Nürnberg på akademiet i formiddag.

Liverpool stilte med et helt annet lag enn det mannskapet som spilte 1-1 mot West Bromwich i Premier League Cup i går kveld.

– Vi spilte en del god fotball i første omgang, og viste vilje til å spille slik vi ønsker. Vi klarte bare ikke å få ballen i mål, forteller Garrity til Liverpoolfc.com.

– De siste 45 minuttene var veldig oppjaget, og vi mistet rytmen. Totalt sett var dette likevel en viktig kamp for mange av spillerne, som fikk viktig kamptrening mot god motstand.

– Jake Brimmer spilte 90 minutter for første gang på lang tid, noe som var meget positivt for ham. Connor Masterson tok steget opp fra U18, og også han spilte hele kampen.

Liverpools lag: George, Whelan, N. Phillips, Masterson, Brewitt, Williams, Brimmer, Virtue, T Gomes (Dhanda, 65), Alves (Dunn, 75), Lennon.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]