Optimistisk Dejan Lovren:- Vi er på 85 % av kapasitet

Dejan Lovren mener at hans partnerskap med Joel Matip i midtforsvaret går bra, men at Liverpool fortsatt har en del å gå på selv om forsvarsspillet nå begynner å sitte.

1. des 2016 kl 13.01 Torbjørn Flatin

Viktig å holde nullen

- Jeg synes både Klavan og Lucas hadde gode kamper på tirsdag, spesielt med Alberto og Trent på hver side. Disse fire spiller ikke sammen daglig slik at jeg synes det gjorde det bra.

Slik oppsummerte Dejan Lovren opp forsvarsspillet i 2-0 seieren mot Leeds. Sammen med bl.a. midtstopperpartner Joel Matip var ikke Lovren involvert, etter at Liverpool i de to foregående kampene i Premier League holdt nullen med 0-0 i Southampton og 2-0 hjemme mot Sunderland.

- Det er bra for alle, for keeperen, for forsvaret, det er herlig, sier den store kroaten til Liverpoolfc.com om det at laget nå har begynt å holde nullen.

- Det er klart det er viktig å holde buret rent, men i Premier League er det virkelig vanskelig og jeg vil alltid foretrekke tre poeng.

Godt samarbeid

- Jeg tror vi nå er på 85% av kapasiteten vår. Vi er i god form, men vi har enda mer å gå på. Forhåpentligvis kan vi fortsette å være blant topp fire og kanskje til og med vinne.

- Jeg synes vi har gjort det helt bra fra starten av for å være ærlig, kommenterer 27-åringen om sitt samarbeid med Joel Matip i det indre forsvaret.

- Kanskje er det fordi vi begge snakker tysk, jeg vet ikke, men selv under pre-season fungerte det.

- Det er imidlertid ikke bare Joel, alle gjør det bra. Vi har 25 spillere, inkludert noen unge spillere som vi kan stole på.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]