– Vi har lagt tapet i Bournemouth bak oss

Kaptein Jordan Henderson forsikrer alle Liverpool-supportere om at spillerne er 100 prosent fokusert på å gjøre en god figur mot West Ham.

11. des 2016 kl 11.04 Einar Kvande

– Vi var langt nede etter tapet i Bournemouth. Det er lenge siden jeg har vært så skuffet etter en kamp, innrømmer Henderson til «This is Anfield».

– Det var en blanding av skuffelse og frustrasjon. Vi spilte så bra i første omgang, og også i store deler av andre omgang, og da er det rett og slett ikke akseptabelt å tape på den måten vi gjør. Som spillere og lag tar vi alt ansvar for det. Hver eneste en av oss som var ute på banen har likt ansvar for det som skjedde.

– Vi var inne i en god resultatrekke, hvor vi vant og spilte bra. Vi vinner sammen, og vi taper sammen. Så enkelt er det. Nå er det vår jobb og sette en strek under Bournemouth-kampen så fort som mulig, og fokusere på de kommende kampene. Vi står foran en utrolig travel periode, der kampene kommer som perler på en snor.

– Vi begynner med en ekstremt vanskelig kamp mot West Ham i ettermiddag, hvor tre poeng står på spill, og vi har ikke råd til å tenke på det som har skjedd tidligere. Slik ville det ha vært om vi hadde vunnet i Bournemouth også. Fokus må umiddelbart skifte til hva vi må gjøre for å vinne neste kamp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]