– Vi kan ikke ta foten av gasspedalen igjen

Georginio Wijnaldum er opptatt av at Liverpool aldri mer må kapitulere slik de gjorde i Bournemouth.

11. des 2016 kl 11.25 Einar Kvande

– Kanskje slappet vi for mye av på 3-1. Manageren advarte mot det på stillingen 2-0 etter første omgang, sier Wijnaldum til Liverpool Echo.

– Jeg klarte ikke å se det, fordi jeg var ute på banen og spilte. Av og til ser du slike ting bedre fra sidelinjen. Klopp sa etter den andre scoringen at vi virket litt for avslappet, som om vi allerede hadde vunnet kampen. Vi gjorde ikke lenger de samme tingene som vi hadde gjort i begynnelsen av kampen.

– Kanskje følte vi oss for komfortable etter at vi gikk opp i 2-0. Vi slo tilbake etter at de reduserte til 3-1. Vi gikk opp i 2-1, og da ble det som i første omgang igjen. Kanskje ble vi litt for selvsikre.

– Manageren var egentlig ikke så sint etter kampen. Mer skuffet. For vi spilte egentlig ikke så dårlig. Vi gjorde feil som førte til at vi slapp inn mål, men det var ikke slik at vi spilte en veldig dårlig kamp.

– Vi gjorde mye bra, men det var feilene som kostet oss seieren. Det var det han sa etterpå.

– Manageren er positiv, og forsøker alltid å fokusere på det positive. Vi har ikke sett opptak av kampen i Bournemouth, for vi vet alle hva vi gjorde dårlig. Det handler om å ikke gjøre de samme feilene igjen, og fokusere på å gjøre de tingene vi gjorde bra enda bedre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]