– Vi lyttet til Klopp

Dejan Lovren mener at talen som Jürgen Klopp holdt i pausen på Goodison Park ble viktig for utfallet av kampen.

21. des 2016 kl 11.23 Einar Kvande

Lovren var som alle andre jublende glad for overtidsseieren over Everton, og mener han har forklaringen på hvordan det ble sånn, og hvorfor laget holdt buret rent for andre kamp på rad.

– Mye skyldes lagets defensive kvaliteter. Vi har jobbet veldig hardt sammen, og nå er vi i god form, og må fortsette slik som dette, uttaler kroaten til Liverpoolfc.com.

– Det var noe som manglet i første omgang, men vi fikk en god tale av manageren i pausen, hvor han ba oss spille mer direkte.

– Dersom vi skulle vinne kampen måtte vi være mer offensive, og ville ha ballen. I andre omgang viste vi vårt sanne jeg, og vant fortjent.

Sturridge ble viktig

Lovren synes det var synd at Daniel Sturridge sitt stolpeskudd ikke gikk rett i mål, fordi han tror angriperen hadde behøvd en opptur etter skadeproblemene han har slitt med.

– Det var uflaks at han ikke scoret, for han har jobbet hardt for å komme tilbake. Det er viktig å bevare roen i situasjoner som den vi var i, og vi fikk vist våre kvaliteter mot slutten. Ikke minst takket være byttene. Daniel Sturridge ga oss det vi manglet.

Liverpool ligger på andreplass i Premier League når julen ringes inn, etter å ha plukket 37 poeng fra sine 17 første kamper.

– Vi har mange kamper foran oss, og dette vil endre seg flere ganger. Det er viktig at vi vinner store kamper som den mot Everton, om vi vil henge med i kampen om tittelen, avslutter Lovren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]