Klopp om nåværende forventninger:- Vi må skape vår egen historie

Liverpool kjemper i toppen av tabellen, slik de har gjort tidligere sesonger uten å lykkes, men Jürgen Klopp bryr seg ikke om hva som har skjedd på Anfield før.

4. des 2016 kl 11.49 Torbjørn Flatin

Liverpool har ikke vunnet ligaen siden 1990, men tok sølv under Gérard Houllier, Rafael Benitez og Brendan Rodgers. I tillegg kjempet de røde i toppen under et par sesonger med Roy Evans. Nå er man igjen involvert i tetstriden og nye drømmer oppstår blant supporterne, noe manager Jürgen Klopp prøver å ta avstand fra.

- Vi må starte vår egen historie. Jeg har vært her omtrent i 15 måneder, jeg kan ikke bære historien til Liverpool FC. Det gir ingen fornuft, sier Klopp til Liverpool Echo.

- Det at City eller Chelsea eller Leicester har vært mestere vil ikke hjelpe dem i år. Alt som kan forstyrre oss må vi se bort i fra.

- Greit, jeg vet at dersom vi fortsatt henger med når det er omtrent ti kamper igjen vil presset være der, men min følelse er at vi har alt å vinne og ingen ting å tape.

- Jeg har ikke de historiekunnskapene som fansen har, slik at jeg forholder meg rolig. Det er lenge igjen. Vi har skapt en base, den er absolutt god, men vi må arbeide videre med denne basen helt til siste slutt.

- Vi har ikke vunnet noe ennå. Hva vi føler er at det er god stemning. Det er normalt at folk rundt oss starter å drømme hvis du er på en av de øverste plassene, men vi har ikke tid til å drømme.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]