Alle vil være tilbake innen den 26. juli

Joe Allen og Emre Can er de to siste spillerne som returnerer fra ferie.

17. jul 2016 kl 21.57 Einar Kvande

Liverpool-spillerne som deltok i EM fikk noen uker med ferie etter mesterskapet, og har fortsatt ikke begynt preseason-treningen.

Jürgen Klopp avslørte til Liverpool Echo etter dagens kamp i Wigan at alle spillerne vil være tilbake før Liverpool spiller sin første kamp under preseason-oppholdet i USA.

England-spillerne Daniel Sturridge, Jordan Henderson, Nathaniel Clyne, James Milner og Adam Lallana vil fly til USA sammen med den øvrige troppen kommende torsdag.

Den belgiske trioen Simon Mignolet, Divock Origi og Christian Benteke vil komme etter ikke lenge etterpå, mens Joe Allen og Emre Can vil være på plass innen Liverpool møter Chelsea på Rose Bowl i Pasadena natt til torsdag 28. juli.

Klopp ser frem til å få alle tilbake

– Vi har allerede spilt tre treningskamper, men det viktigste er arbeidet vi gjør mellom kampene, så jeg er ganske godt fornøyd så langt, uttalte Jürgen Klopp etter 2-0 seieren over Wigan.

– Men jeg vil være enda mer fornøyd når vi reiser til USA, og alle våre spillere vil slutte seg til troppen, la manageren til.

– Hele gruppen vil være samlet fra den 26. juli, når de to siste spillerne, Joe Allen og Emre Can, slutter seg til troppen.

– Alle de engelske spillerne vil være sammen med oss fra den 21. juli, og de belgiske spillerne slutter seg til troppen den 22. juli.

– Da vil vi ha den virkelige gruppen samlet, og jobben starter med laget, og forhåpentligvis kan vi bygge videre på den plattformen vi har skapt de første tre ukene med de andre spillerne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]