Balotelli har spilt sin siste kamp for LFC

Liverpool benyttet 22 mann mot Tranmere, men like interessant var det å registrere hvilke spillere som ikke var med.

9. jul 2016 kl 09.55 Torbjørn Flatin

Ifølge engelske journalister skal Mario Balotelli pliktoppfyllende ha deltatt på alle treninger den siste uken, men Jürgen Klopp valgte likevel å unnlate italieneren helt i sin tropp mot Tranmere.

Det blir tolket som at Balotelli definitivt er ferdig i Liverpool og at det nå kun dreier seg om å prøve å finne en ny arbeidsgiver for den kontroversielle angriperen.

Andre som ikke var med til Prenton Park var Jordon Ibe, Sergi Canos, Luis Alberto, Joe Gomez og Marko Grüjic.

Liverpool er blitt enig med Bournemouth om en overgang på £15M for Jordon Ibe og det er nå opp til spilleren selv å avgjøre hva som skjer videre. Signalene sier at Ibe trolig forlater Anfield, men at han ønsker å se om det kan være flere alternativer enn Bournemouth å velge i.

Sergi Canos er i samme båt, bare at han er kommet noe lenger. Liverpool vil la den unge spanjolen gå for £2.5, så lenge kontrakten inneholder klausuler om mulig tilbakekjøp og eventuelt videresalg, og Canos skal ha startet forhandlinger med Norwich.

Luis Alberto har vært på Melwood denne uka, men selv om Klopp tidligere har sagt positive ting om den elegante midtbanespilleren virker det som at Liverpool helst ønsker å selge så lenge man kan få igjen om lag de £6.8M man betalte for spanjolen i 2013.

Joe Gomez har tidligere sagt at han er bra i rute etter sin alvorlige korsbåndsskade, som var mer omfattende enn den til Danny Ings, men at han må være forsiktig og blande individuell trening med fellestrening med førstelaget enda noen uker til. Han vil håpe å få noen minutter på banen før Liverpool er ferdig med sine treningskamper i England.

Marko Grüjic har fått innvilget sin arbeidstillatelse, men den kan først bli iverksatt etter at han har vært ute av England og kommet gjennom grensekontrollen en gang til(!) Han var derfor ikke tilgjengelig for spill mot Tranmere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]