Benteke vil bli i Liverpool

Belgieren akter å ta opp hansken, og kjempe om en plass i angrepsrekka.

14. jul 2016 kl 10.51 Einar Kvande

Det er velinformerte James Ducker i Telegraph som skriver at Christian Benteke er klar til å ta opp kampen om en plass i Liverpools angrepsrekke.

Både Crystal Palace og West Ham United ønsker å kjøpe Benteke, men Liverpool er i ferd med å prise seg ut av en overgang med de to London-klubbene ved å stå steilt på kravet om at de skal ha tilbake de 32,5 millioner pund som de la ut for angriperen da de hentet ham fra Aston Villa i fjor sommer.

Verken Palace eller West Ham er villige til å innfri Merseyside-klubbens prisforlangende, og forhandlingene står nå på stedet hvil.

– Benteke håper nå å spille seg inn i Jürgen Klopps planer, selv om han i utgangspunktet står langt bak i spisskøen på Anfield, skriver Ducker.

Klopp kan spille på strenger som Daniel Sturridge, Roberto Firmino, Divock Origi og Danny Ings, og kjøpet av Sadio Mane har bare ført til enda hardere kamp om plassene i angrepsrekka.

– Må fire på kravet

Liverpool ønsker å selge både Benteke og Mario Balotelli, for å generere penger til nye spillerkjøp.

Ducker skriver at Benteke nå er tilbake i Belgia etter å ha feriert på Ibiza i tiden etter at Belgia ble slått ut av EM.

Journalisten tror ikke at Palace og West Ham har gitt opp håpet om å sikre seg Benteke, men kombinasjonen av Liverpools høyre prisforlangende og 25-åringens ukelønn på 120 000 pund stikker foreløpig kjepper i hjulene for en avtale.

– En overgang vil trolig kun skje om Liverpool firer på sitt priskrav, skriver Ducker.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]