– Bogdán nærmer seg Wigan

Kilder nær Liverpool-keeper Ádám Bogdán skal ha avslørt at Wigan er neste stoppeplass for sisteskansen.

18. jul 2016 kl 23.35 Marius Rabben

28 år gamle Bogdán er på vei bort fra Liverpool etter bare seks opptredener i debutsesongen på Anfield. To av dem var i Premier League.

Trolig drar ungareren til Championship-klubben Wigan, som de helrøde slo 2–0 søndag ettermiddag. Det sier kilder til ESPN.

Bogdán, som var på banen i begge Liverpools første treningskamper i sommer, ble ikke inkludert i 20-mannstroppen i helga. I stedet var tenåringen Shamal George de rødes keeperreserve, med Loris Karius i aksjon.

NY KEEPER:
NY KEEPER:  Karius ble hentet fra Mainz tidligere i sommer. Bogdán har trolig spilt sin siste tellende kamp for de røde. Foto: Propaganda

Selv har Bogdán uttalt at han håper på et utlån for å spille regelmessig og vise seg for Jürgen Klopp.

– Jeg kan bli værende, men da trenger jeg utrolig hell eller mange skader på andre for at jeg skal frem i køen, forklarte Bogdán.

Forlater 28-åringen klubben i sommer, vil Liverpool hente en ny tredjekeeper. Den rutinerte østerrikeren Alex Manninger (39) har allerede trent med Klopps mannskap, og kan bli hentet gratis ettersom at Augsburg-kontrakten hans nylig løp ut.

Klubbens yngre målvakter i Danny Ward (23) og Ryan Fulton (20) er lånt ut til henholdsvis Huddersfield og Chesterfield for hele sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]