– Det blir ett eller to spillerkjøp

Jürgen Klopp forventer flere forandringer i Liverpool-troppen fram til overgangsvinduet lukkes.

18. jul 2016 kl 08.39 Arve Vassbotten

Etter Liverpools tredje strake preseason-kamp med 2-0-seier mot Wigan søndag, snakket Jürgen Klopp med pressen om blant annet hva som vil skje på overgangsmarkedet de neste ukene.

– Det vil skje noe. En del ting vil skje. Det er jeg ganske sikker på. Jeg vet ikke eksakt hva, men det vil skje noe både når det gjelder spillere ut og inn. Det er ikke fornuftig å bli værende i troppen vår når du ikke har noen reell sjanse til å spille. Når man ikke har sjanse til å få spilletid, gir det ingen mening, sa Klopp.

– Vi har kanskje noen spillere som ønsker å forlate oss, og jeg er ganske sikker på at at vil skje. En eller to nye spillere vil komme fra andre klubber. Det er lenge til 31. august og vi har en jobb å gjøre, sier han.

Klavan og Wijnaldum?

NESTE MANN INN?
NESTE MANN INN?  Georginio Wijnaldum skal være et overgangsmål.

Etter kampen mot Wigan ble to nye spillere nevnt av Merseyside-pressen. Ragnar Klavan fra Augsburg, og som tidligere har vært på lån i Vålerenga, skal være på vei som en forsterkning defensivt.

Liverpool skal også ha gitt Newcastle beskjed om at de ønsker å kjøpe Georginio Wijnaldum.

Liverpool FC må betale minst 25 millioner pund for spilleren som Newcastle betalte 14,5 millioner pund for da de hentet ham fra PSV Eindhoven for ett år siden. Klavan har på sin side en prislapp på rundt 4 millioner pund.

Låner ikke ut de yngste

Det har knyttet seg spenning til hva Klopp mener om utlånspolitikken de siste årene, og han mener de aller yngste spillerne ikke vil bli lånt bort.

– Vi kommer ikke til å låne bort våre veldig unge spillere, slår han fast.

Klopp vil ha hele troppen sin samlet til preseason-turneen i USA, når Joe Allen og Emre Can slutter seg til troppen 26. juli. Fra 21. juli vil alle de engelske spillerne være med, og fra 22. juli vil alle de belgiske være på plass.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]