– Det skjedde så fort

Brad Smith tror han skal finne seg godt til rette i AFC Bournemouth.

27. jul 2016 kl 16.17 Einar Kvande

Brad Smith skrev i dag under en fireårskontrakt med Bournemouth. Klubbene har valgt å holde overgangssummen hemmelig, men ifølge Liverpool Echo kan beløpet som Liverpool FC mottar for australieren stige til 6 millioner pund.

– Alt skjedde så fort. Jeg kjente til Bournemouths interesse, og så la de inn et bud som Liverpool aksepterte, og så tok vi det derfra egentlig, sier Smith til Bournemouths offisielle nettside.

– Jeg reiste til Amerika med Liverpool, og var der i rundt regnet fem dager. Så snart jeg fant ut at Liverpool hadde akseptert budet, sluttet jeg å trene med Liverpool, for å sørge for at alt gikk riktig for seg, legger venstrebacken til.

– Jeg tror Bournemouth som klubb vil passe meg godt, og jeg gleder meg til å begynne å spille for dem.

Kjente fjes

Australieren vil få mange kjente fjes som lagkamerater på Vitality Stadium.

– Jeg kjenner selvsagt Jordon Ibe godt. Vi spilte sammen både for U18, U21 og førstelaget i Liverpool. Vi spilte sammen i mange år, og det blir fint å spille sammen med ham igjen, sier Smith.

– Jeg kjenner også Adam Federici ganske godt, da vi har spilt noen kamper sammen for Australia. I tillegg kjenner jeg Nathan Ake fra en turnering for noen år tilbake. Det blir fint å møte disse karene igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]