– Det var hard konkurranse om Danny

Sjefstrener i Huddersfield Town, David Wagner, er meget godt fornøyd med å ha sikret seg Danny Ward på lån for hele kommende sesong.

12. jul 2016 kl 11.15 Einar Kvande

Danny Ward signerte en ny femårskontrakt med Liverpool i går, før han sluttet seg til Huddersfield Town på lån for hele kommende sesong.

– Jeg har snakket om å bruke lånemarkedet for å hente inn spesielle talenter, og Danny er et nytt godt eksempel på dette. Det var hard konkurranse om å få låne ham, forteller David Wagner til Huddersfield Towns offisielle nettside.

– Jeg ønsker å takke Liverpool FC for at de lot oss få låne Danny. Han er en keeper som Liverpool-ledelsen virkelig verdsetter, noe som er grunnen til at han fikk en ny langtidskontrakt med klubben. Han gjorde det veldig bra på utlån forrige sesong, og jeg tror vi kan hjelpe ham med å ta det neste steget i karrieren denne sesongen, slik at han kan returnere til Liverpool som en enda bedre keeper, fortsetter Wagner.

– Han er god med ballen i beina, noe som er viktig med tanke på vår spillestil. Men det aller viktigste er at han er god til å holde ballen ute av nettet!

Ferie

På grunn av EM-deltakelse vil det fortsatt gå et par uker før Liverpool-keeperen begynner å trene med Huddersfield-troppen.

– Danny har hatt en veldig travel sesong, som ble forlenget gjennom spill for Wales i EM, så han vil få litt ferie før han slutter seg til troppen når vi reiser til Østerrike mot slutten av måneden, avslutter Wagner.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]