– Det var mange gode tegn i dag

Jürgen Klopp var veldig fornøyd med hva han så i Liverpools dominerende seier mot Milan.

31. jul 2016 kl 06.52 Arve Vassbotten

Liverpool vant 2-0 i nattens kamp i International Champions Cup fra Levi's Stadium. Liverpool dominerte fra start, og Simon Mignolet var helt arbeidsløs mellom stengene mot Milan.

– Jeg er veldig fornøyd, det var en god kamp for oss. Vi gjorde mye riktig uten å score i første omgang, men laget responderte bra i andre omgang, sa Jürgen Klopp etter kampen.

Liverpool hadde noen gode muligheter i den første omgangen ved Philippe Coutinho, Adam Lallana og Sadio Mané, men det manglet litt i avslutningsøyeblikket.

Til pause ble det gjort seks bytter og deriblant kom Divock Origi og Roberto Firmino inn, med det kom også effektiviteten.

POSERTE:
POSERTE:  Roberto Firmino etter sin scoring.

Origi sendte Liverpool i ledelsen etter 59 minutter med et utsøkt skudd. Firmino økte ledelsen etter 73 minutter, da han ble spilt frem av en annen innbytter Sheyi Ojo.

Origi fikk i tillegg et mål tvilsomt avblåst for offside. Belgieren viste virkelig at han ønsker å kjempe om en plass på topp denne sesongen.

–Troppen er god. Jeg ble positivt overrasket over spillet, siden guttene ikke så veldig friske ut på trening i dag tidlig. Forhåpentligvis betaler det harde arbeidet seg. Vi scoret to flotte mål, oppsumerte Klopp overfor LFCTV.

– Jeg er fornøyd med alle, det var mange gode tegn i dag. Det er bare fem dager vi har hatt hele troppen samlet. Jeg er fornøyd i kveld, og nå må vi bare jobbe videre, sa Klopp.