Endelig nettkjenning for Lucas

Det er ikke hver dag Lucas får navnet sitt på scoringslisten.

14. jul 2016 kl 11.47 Einar Kvande

Lucas Leiva var henrykt over å finne veien til nettmaskene i 5-0 seieren over Fleetwood Town. Man må tilbake til en kamp mot Steaua Bucharest på Anfield i september 2010 for å finne siste Lucas-mål i en offisiell Liverpool-kamp. Derfor var gleden ekstra stor da brasilianeren satte inn Liverpools tredje mål mot Fleetwood, etter godt forspill av Roberto Firmino og Ryan Kent.

– Det var godt å komme på scoringslista. Det er en stund siden sist, innrømmet Lucas til Liverpoolfc.com etter kampen.

EN GODT TEST
EN GODT TEST  Lucas Leiva synes Liverpool fikk en god treningsøkt ut av preseason-kampen mot Fleetwood Town.

–Det ga meg en god følelse. Jeg har følt meg i god form, og har trent veldig hardt. Forhåpentligvis har jeg en god sesong foran meg.

Bar kapteinsbindet

Den rutinerte midtbanespilleren var Liverpools kaptein de siste 45 minuttene på Highbury Stadium.

– Dette var en god test. Vi er selvsagt tidlig i pre-season ennå. Dette var bare vår andre treningskamp. Men jeg synes det var en god forestilling totalt sett, selv om vi selvsagt kan forbedre oss på flere områder.

– Vi har trent veldig hardt de siste par ukene, og forsøkte bare å gjøre vårt beste og forbedre formen ytterligere. Det er hovedsaken. Vi skal begynne å gjøre de tingene vi skal gjøre når sesongen starter.

Klar beskjed fra manageren i pausen

Liverpool ledet 1-0 til pause på Highbury Stadium, og Jürgen Klopp skiftet ut hele laget til andre omgang.

– Manageren sa at vi skulle forsøke å spille i så høyt tempo som mulig. Det kan du kun gjøre om du ikke holder noe tilbake. Det var beskjeden vi fikk i pausen, og vi forsøkte å gjøre det.

– Det kommer selvsagt et tidspunkt i kampen hvor du begynner å føle deg litt sliten, men slik er det under pre-season. Vi kan kun forbedre oss ved å arbeide så hardt som vi kan.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]