Eventuelle finalister mister USA-turen

Semifinaleklare Emre Can kan gå glipp av Liverpools besøk til statene senere denne måneden.

4. jul 2016 kl 12.13 Marius Rabben

Sammen med Joe Allen og Danny Ward ligger Emre Can an til å være i sluttfasen av sommerferien når resten av Liverpool-stallen reiser vestover 21. juli.

De røde skal møte Chelsea, AC Milan og Roma på amerikansk jord, og flyr hjem igjen etter siste kamp natt til 2. august norsk tid.

Liverpools tre representanter i EM-semifinalene får tre uker fri når de er ferdig med turneringen, opplyser Liverpool Echo. Havner noen av dem i finalen, kommer de ikke i gang med pre-season før i august.

Blir semifinalen den siste kampen, ventes det at de slutter seg til Liverpool-stallen på motsatt side av Atlanterhavet. Det er likevel lite trolig at de involveres i kampene.

HISTORISK:
HISTORISK:  Allen har vært sentral i Wales' eventyr i EM denne sommeren. Etter turneringen venter ferie. Foto: Propaganda

Liverpools første oppgjør i USA, mot ligakollega Chelsea i International Champions Cup (ICC), spilles for øvrig natt til 28. juli norsk tid. Milan-kampen er tre dager senere, og i likhet med Chelsea i California, mens møtet med Roma – en treningskamp utenfor ICC – finner sted i St. Louis på vei tilbake.

Allen og Ward sitt Wales har Portugal onsdag kveld som siste hinder før EM-finalen.

Tyskland, som ikke har brukt Can hittil i turneringen, møter som kjent Frankrike torsdag. Skader på Sami Khedira og Bastian Schweinsteiger kan ha åpnet døra for å se Can i aksjon mot vertsnasjonen.

De øvrige EM-spillerne skal være tilbake innen Liverpool flyr til USAs vestkyst. Det samme gjelder Philippe Coutinho, som spilte i Copa América for Brasil forrige måned.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]