Gir opp Zielinski

Liverpool FC gir opp å sikre seg Piotr Zielinski. De røde er villige til å vente på Ben Chilwell. Troppen skal slankes ytterligere.

16. jul 2016 kl 13.13 Einar Kvande

Liverpool Echo skriver at Liverpool FC gir opp kampen om Piotr Zielinski, noe som lokalavisen beskriver som et slag i trynet for Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Echo skriver at Zielinski nå sannsynligvis slutter seg til AC Milan.

Liverpool har jaktet 22-åringen i hele sommer, men har ikke klart å bli enige med Udinese om en overgangssum for den polske landslagsspilleren.

Et bud på rundt 11,75 millioner pund ble avslått av Udinese tidligere denne måneden, selv om midtbanespilleren gjorde det klart at han ønsket en overgang til Merseyside-klubben. Udinese aksepterte i stedet et bud fra Napoli, men dit nektet Zielinski å gå.

Deretter kom AC Milan på banen, og Liverpool har nå innsett at de vil tape kampen om polakken. Det virker nå sikkert at Zielinski vil ende opp på San Siro i stedet for på Anfield.

Jürgen Klopp ønsker fortsatt å styrke midtbanen, men Echo mener at en overgang for Borussia Mönchengladbachs Mahmoud Dahoud virker usannsynlig i dette transfervinduet.

Villige til å vente på Chilwell

Echo skriver at Liverpool-ledelsen fortsatt ønsker seg Leicesters venstreback Ben Chilwell, men forhandlingene har stått i stampe etter at Liverpool fikk avslag på et bud på 7 millioner pund i juni.

VIL VENTE
VIL VENTE  Liverpool kan komme til å vente til neste sommer før de henter Ben Chilwell fra Leicester.

Leicester verdsetter 19-åringen til 10 millioner pund. Liverpool vet imidlertid at Chilwell vil være tilgjengelig for en kompensasjonssum neste sommer, og vil fortsette å følge situasjonen rundt forsvarsspilleren.

Troppen skal slankes ytterligere

Echo tror at Jürgen Klopp vil fortsette å slanke førstelagstroppen i løpet av den kommende uken. Luis Alberto og Christian Benteke er to av spillerne som vil få forlate klubben, og Anfield-klubben vil også vurdere bud på vingen Lazar Markovic.

Det forventes også at Mario Balotelli vil forsvinne, selv om Liverpool ikke har mottatt noen bud på italieneren så langt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]