– Han blir bedre og bedre

Divock Origi får skryt etter å ha kommet inn fra benken og gitt laget ledelsen mot AC Milan.

31. jul 2016 kl 09.36 Marius Rabben

– Alle kjenner til potensialet til Divock Origi, forteller Jürgen Klopp etter seieren.

21-åringen var blant de seks spillerne manageren byttet inn til andre omgang på Levi’s Stadium i natt. Det tok knapt et kvarter før han fikk hull på byllen.

– Utvikler seg hele tiden

En eminent avslutning nede i hjørnet fulgte opp den frekke finta på tidligere Liverpool-stopper Gabriel Paletta i forkant.

– Jeg synes han har utviklet seg gjennom hele perioden han har vært her. Han blir bedre og bedre, sier kaptein Jordan Henderson, ifølge FourFourTwo.

Selv forklarer spissen at han fokuserer på å lære, og at han fortsatt kan bli bedre på mange områder.

– Jeg skal forsøke å lære dag for dag, og det gjør vi også som lag, så jeg tror jeg kan føle selvtilliten fra alle andre. Jeg prøver bare å utvikle meg og nyte spillet, sier Origi.

– Jeg er fortsatt ung og lærer år etter år. Det viktigste er å ta steg fremover.

I nattens kamp smalt han ballen i mål nok en gang drøyt ti minutter senere, igjen etter godt fotarbeid i boksen, men ble avblåst for en tvilsom offside.

– Prøver å bli en viktig spiller

Få sekunder senere fastsatte Roberto Firmino sluttresultatet til 2–0 over Milano-klubben.

Origi er fornøyd med fremgangen han har hatt som Liverpool-spiller.

– Forrige sesong hadde jeg noen bra øyeblikk, så dette året prøver jeg å lære mer og være mer stabil, hjelpe laget enda mer og bli en viktig spiller for klubben.

Den belgiske landslagsspissen skadet ankelen mot slutten av forrige sesong, men ble klar i tide til EM. Henderson er imponert over unggutten.

– Han avsluttet forrige sesong briljant, så fikk han en stygg skade. Men han ser frisk ut igjen nå under pre-season. Jeg tror han kommer til å ha en stor sesong, for han er en viktig spiller for oss, sier kapteinen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]