– Håper alt er klart onsdag

En overgang til Fenerbahçe er bare detaljer unna for Martin Skrtel.

12. jul 2016 kl 22.34 Marius Rabben

31-åringen landet i Istanbul tirsdag kveld for å sluttføre avtalen med den tyrkiske klubben.

Ifølge Fenerbahçe sine nettsider var det et stort pressekorps som møtte forsvareren på Atatürk flyplass. Skrtel ankom omtrent klokka 20.45 norsk tid.

– Takk for at dere kom hit. Jeg forventet ikke så mange journalister her, for å være ærlig. Jeg er glad for å være her og venter spent på morgendagen, forteller midtstopperen.

– En enorm klubb

Etter 320 kamper for Liverpool siden januar 2008 ligger han nå an til å selges for rundt 5,5 millioner pund. Slovaken, som var landslagets kaptein under EM, posterte med Fenerbahçe-skjerf på flyplassen.

Landsmannen Miroslav Stoch, som spiller for Fenerbahçe, har snakket varmt om byen og klubben, forklarer Skrtel. Han bekrefter at det lå andre klubbtilbud på bordet.

– Jeg kjenner allerede til Fenerbahçe som lag og klubb. Liverpool er en enorm klubb, men Fenerbahçe er stabile og i rask utvikling. Det er også en storklubb, en strålende klubb. Det er derfor jeg godtok tilbudet.

– Jeg kom hit i dag for å bestemme meg. I morgen kan vi forhåpentlig fullføre alt sammen, sånn at jeg kan kalle meg selv en Fenerbahçe-spiller.

En bekreftelse av overgangen ventes i løpet av onsdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]