Karius ute med skade i to måneder

Liverpool må klare seg uten nyervervelsen Loris Karius i mange uker grunnet et brudd i hånda.

29. jul 2016 kl 21.01 Marius Rabben

Karius skal fly tilbake til England etter å ha skadet hånda under kampen mot Chelsea i California. Nå venter et opphold på åtte til ti uker.

Det opplyser velinformerte James Pearce i Liverpool Echo fredag kveld.

23-åringen har stått i Liverpool-buret i samtlige treningskamper hittil i sommer, og uttalte nylig at han ville ofre en OL-billett for å kjempe om keeperplassen.

Ifølge lokalavisen var Jürgen Klopp forberedt på å velge Karius foran etablerte Simon Mignolet mot Arsenal søndag 14. august.

Nå ryker imidlertid åpningen på sesongen for den tyske sisteskansen. Premier League-debuten kan følgelig komme så sent som i oktober.

Frem til det skal Liverpool møte Arsenal (b), Burnley (b), Tottenham (b), Leicester (h), Chelsea (b) og Hull (h) i ligaen.

Må trolig opereres

Bruddet oppsto i situasjonen hvor Karius traff Dejan Lovren idet han skulle bokse ballen like før timen var spilt mot Chelsea på Rose Bowl natt til torsdag. Han spilte resten av kampen, men ble sendt til røntgen grunnet smerter i hånda torsdag.

Bildene bekreftet bruddet. Karius drar nå umiddelbart tilbake fra USA, og det er trolig at han må gjennom en operasjon, skriver Pearce.

I tillegg til Mignolet har Liverpool den nysignerte østerrikeren Alex Manninger (39) som et alternativ bakerst.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]