Klopp har signert ny kontrakt

Liverpool FC bekrefter at Jürgen Klopp, sammen med sine nærmeste medarbeidere Zeljko Buvac og Peter Krawietz har undertegnet nye og langvarige avtaler. Oppdatert

8. jul 2016 kl 11.07 Torbjørn Flatin

FSG, i en samlet uttalelse fra eier John W Henry, styreformann Tom Werner og president Mike Gordon, har kommentert ansettelsen ved å si at det gir fullstendig fornuft å knytte til seg en kapasitet som Jürgen Klopp på lang sikt. Det ville være uansvarlig å gjøre noe annet.

"Motivasjonen bak denne avgjørelsen er først og fremst den hengivenhet som Jürgen viser mot det å utvikle og forbedre. I Jürgen har vi en som alltid ser framover, alltid setter klubben i første rekke."

"De planene og ideene han har angående det fotballmessige er spennende og vi tror hele organisasjonen vil tjene på at Jürgen er knyttet til Liverpool over en lengre periode, slik at han selv kan overse den utviklingen han legger opp til. Nå tar vi vekk fremtidig tvil og distrahering, vi vil sammen bevege oss framover med tiltro til hverandre og hvor klubbens fremtid hele tiden er avgjørende."

"Han er en manager i verdensklasse og hans lederskap er avgjørende for alt vi håper å oppnå i årene fremover."

Vi ønsker å gjøre supporterne glade

Jürgen Klopp sier selv at man bare er ved starten av sin reise hos Liverpool, men at man allerede har opplevd en utrolig nærhet til en veldig spesiell klubb.


"Det er vanskelig å beskrive med ord hvor beæret jeg selv, Zeljko og Peter har følt oss ved det tilliten som vi har fått fra eierne og klubben som helhet."

"Vi er bare ved starten av vår reise, men allerede har vi opplevd at dette er en veldig spesiell klubb."

"Ingen vet bedre enn meg at ved slik tillit følger også et stort ansvar. Gjennom hele vår trenerkarrière har vi hatt som mål å gjøre lag og klubber bedre, med det ultimate mål om å sørge for at supporterne er glade og fornøyde."

"For å gjøre dette må vi sørge for at vi har spiller og lag i tankene ved hver avgjørelse som vi tar. Det er min jobb å styre det og sørge for at hvert element i omgivelsene rundt LFC reflekterer det beste som finnes i fotball."

"Det er mye som skal gjøres og mye som skal oppnås, og vi vil gjøre det gjennom å være den mest sammensveisede tropp som finnes. Det er noe vi alle har et ansvar for - alle vi som er en del av familien LFC: spillere, stab, eierskap og selvsagt supporterne."

"Ved å være sammen til enhver tid, vil vi bli sterkere, vi vil utvikle oss og vår suksess vil smake enda bedre."

Har du innspill til journalisten?
[email protected]