Klopp vil fjerne nåværende akademi

Jürgen Klopp er ikke fornøyd med Liverpools ungdomsakademi. Lang og ny kontrakt fordrer at han bringer suksess til Anfield.

9. jul 2016 kl 10.54 Torbjørn Flatin

I et intervju med Sky Sports sier Jürgen Klopp at en må se langsiktig på hva som skal gjøres for å gi Liverpool suksess. Dette inkluderer at det bygges et nytt akademi, eller at man bringer akademiet til Melwood.

Uten å utdype det nærmere, var det klart at manageren ikke synes det fungerer med å ha et ungdomsakademi rett utenfor bygrensen, med førstelagstroppen samlet flere kilometer unna.

- Vi har bygget en ny tribune. Nå kan vi tenke på å bygge et nytt akademi, eller vi kan sørge for å bringe akademiet til Melwood. Det er slike ting vi må tenke på nå.

- Å signere en kontrakt slik jeg har gjort er som å få et straffespark. Du er glad for å ha fått det, men så må du fullføre det. Vi må bringe suksess, vi må utvikle klubben, vi må utvikle mange ting.

- Seks år i fotball er som 60 år i et vanlig liv slik at det er virkelig langsiktig, men når vi tenker på det som skal skje rundt klubben er det enda mer langsiktig. Det er virkelig viktig at vi gjør alt for at denne vidunderlige klubben skal få suksess.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]