Kvintett blir ikke involvert

Georginio Wijnaldum, Daniel Sturridge, Nathaniel Clyne, Christian Benteke og Divock Origi kommer ikke til å spille nattens kamp mot Chelsea.

27. jul 2016 kl 23.48 Einar Kvande

Georgino Wijnaldum må vente med sin Liverpool-debut. Nederlenderen er ikke i troppen til nattens kamp mot Chelsea, melder Liverpool Echo.

£25M-mannen reiste ikke med Liverpool-troppen til Pasadena, men ble igjen på klubbens treningsbase i Palo Alto sammen med spillere som Daniel Sturridge, Nathaniel Clyne, Christian Benteke og Divock Origi.

Wijnaldum vil der fortsette den intense treningen, for å komme opp på samme formnivå som de andre spillerne i troppen.

Kampen kommer også for tidlig for Daniel Sturridge, som ikke startet preseason-treningen før sist fredag etter å ha fått litt ekstra ferie etter EM.

Manager Jürgen Klopp konkluderte med at Sturridge vil være best tjent med noen ekstra treningsøkter ved Stanford University i stedet for å reise til Pasadena.

James Pearce tror at Sturridge vil spille i den andre kampen under USA-turen, mot AC Milan i Santa Clara.

Clyne er skadet

Nathaniel Clyne har blitt igjen i Palo Alto fordi han har fått kjenning med en strekk i baksiden av det ene låret. En skade som nok vil holde høyrebacken borte fra treningsfeltet i noen dager.

SKADET
SKADET  Nathaniel Clyne (til høyre) sliter med en hamstringskade.

I Clynes fravær vil trolig visekaptein James Milner vikariere som høyreback. Klopp har også Connor Randall i bakhånd.

Jordan Henderson og Adam Lallana er også blitt inkludert i troppen til nattens kamp.

Christian Benteke og Divock Origi kommer imidlertid som ventet til å stå over kampen mot Chelsea. Duoen sluttet seg til Liverpool-troppen i California så sent som i helgen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]