De røde kommer ikke til å kjøpe angriperLiverpool ute av kampen om Götze

Jürgen Klopp ønsker å styrke troppen ytterligere, men i andre lagdeler. Ingen fremgang i jakten på Zielinski.

10. jul 2016 kl 15.05 Torbjørn Flatin

Ifølge velinformerte James Pearce i Liverpool Echo er Liverpool nå definitivt ute av noen kamp om å sikre seg Mario Götze.

Liverpool hadde kontakt med spilleren tidligere i sommer, selv om rapporter om at Götze selv var på Melwood ikke skal medføre riktighet. Tyskeren ga da inntrykk av at han ønsker å fullføre sin kontrakt i Bayern München, som har et år igjen å løpe, men skal siden ha skiftet mening. Det virker imidlertid som om hans tidligere klubb Borussia Dortmund eller Tottenham er nærmest å sikre seg 24-åringen.

Ifølge Echo har Jürgen Klopp nå den oppfatningen at han har nok angrepskraft med Daniel Sturridge, Divock Origi og Danny Ings, også selv om Christian Benteke skulle bli solgt.

Manageren har i tillegg Sadio Mané, samt Philippe Coutinho, Roberto Firmino, Adam Lallana, Sheyi Ojo og Lazar Markovic å velge mellom av offensive krefter.

Klopp skal imidlertid ønske å styrke andre lagdeler, hvorav det ikke har vært noen fremgang i forsøket på å hente midtbanespilleren Piotr Zielinski fra Udinese. Italienerne har avvist et tilbud på £11.75 fra Anfield, og hvor man visstnok heller vil selge til Napoli, men spilleren selv ønsker seg til Merseyside.

I tillegg forventes Liverpool å hente en venstreback innen ligastart.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]