Ojo-innhopp i viktig England-seier

Avgjørelsen falt på overtid da England slo Nederland 2-1 i U19-EM. De unge engelskmennene er dermed klare for semifinalen i turneringen.

15. jul 2016 kl 14.44 Einar Kvande

To minutter på overtid avgjorde Chelsea-spissen Isaiah Brown kampen til Englands fordel, da England U19 møtte Nederland i sin andre kamp i U19-EM i Tyskland i dag.

Liverpools Sheyi Ojo satt på innbytterbenken da dommeren blåste i gang kampen, men entret gressmatta etter 62 minutters spill, på stillingen 1-1. Han erstattet da Englands første målscorer i kampen, Dominic Solanke.

Det var Nederland som kom best i gang, og tok ledelsen ved San Lammers etter bare ti minutters spill. Solanke utlignet snaue ti minutter før dommeren blåste til pause.

Shey Ojo kom inn i en offensiv midtbanerolle, bak den ensomme spissen Tammy Abraham, og hadde en avslutning som Nederland-keeper Yanick van Osch reddet i sluttminuttene, før avgjørelsen altså falt to minutter på overtid.

Ojo var som kjent sentral da England vant sin første kamp i EM-sluttspillet, 2-1 over Frankrike.

Dagens seier betyr at England er klare for semifinalen i U19-EM, allerede før siste gruppespillkamp mot Kroatia på mandag.

Ikke nok med det; Seieren betyr også at England er kvalifisert til neste års U20-VM i Sør-Korea.