Trolig to Liverpool-lag i kveld

Mané, Matip og Karius ventes å spille mot Tranmere i kveld. Vi har sett på hvilke røde spillere som antas å være i aksjon på et forventet fullsatt Prenton Park.

8. jul 2016 kl 12.27 Torbjørn Flatin

I nærheten av 30 spillere har fulgt den første uka med pre-season trening på Melwood denne uka.

Nå er dette den første sommeren med Jürgen Klopp som manager for Liverpool, men en vil forvente at en rekke spillere vil bli benyttet mot Tranmere Rovers i kveld. Sannsynlig at en starter med to forskjellige lag i hver omgang, og kanskje også gjør ytterligere noen bytter mot slutten av 2.omgang.

To ellevere kan for eksempel være:

Karius; Flanagan, Matip, Lovren, Moreno; Lucas, Brannagan; Markovic, Firmino, Mané; Ings

Bogdan; Randall, Ilori, Gomez, Smith; Stewart, Chirivella; Kent, Grüjic, Luis Alberto, Balotelli

Andre som har vært på trening er keeperen Ryan Fulton, Mamadou Sakho, Andre Wisdom, Jordon Ibe og Sergi Canos. I tillegg unggutter som Ben Woodburn, Ovie Ejaria og Trent Alexander-Arnold.

Sakho vil en tro har nok med å bli ferdig med sin dopingsak om dagen, i tillegg til trening, mens Ibe og Canos er blitt linket vekk fra klubben. Med Mario Balotelli vet en heller aldri helt hva som er situasjonen. Ifølge Liverpool Echo skal det også være usikkert om Marko Grujic vil være i aksjon.

Spillere som har vært involvert i Euro 2016 eller Copa America er som kjent ikke kommet tilbake fra ferie.

Tranmere er for tiden utenfor ligasystemet. Kapasiteten på Prenton Park er på drøyt 15.000. Flere tribunedeler meldes utsolgt, mens det også er mulig å komme inn via telleapparater i kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]