Vil kjøpe Wijnaldum

Liverpool har gitt Newcastle beskjed om at de ønsker å kjøpe Georginio Wijnaldum.

17. jul 2016 kl 23.08 Einar Kvande

Anfield-klubben håper at de kan komme til enighet med Newcaste United om en overgangssum for midtbanespilleren i løpet av den kommende uken, melder velinformerte Tony Barrett i The Times.

Paul Joyce melder også at Wijndaldum er et transfermål for Liverpool.

James Pearce i Liverpool Echo skriver at Liverpool FC må betale minst 25 millioner pund for den nederlandske landslagsspilleren, som Newcastle la ut 14,5 millioner pund for da de hentet ham fra PSV Eindhoven for ett år siden.

Klopp om transfers

Etter 2-0 seieren over Wigan i dag hadde Jürgen Klopp følgende å si, da han ble spurt om Liverpools aktivitet på overgangsmarkedet:

– Det vil skje noe. En del ting vil skje. Det er jeg ganske sikker på. Jeg vet ikke eksakt hva, men det vil skje noe både når det gjelder spillere ut og inn. Det er ikke fornuftig å bli værende i troppen vår når du ikke har noen reell sjanse til å spille. Når man ikke har sjanse til å få spilletid, gir det ingen mening.

– Vi har noen få spillere som kanskje ønsker å forlate oss, og jeg er ganske sikker på at det vil skje.

– Jeg tror også at en eller to spillere vil slutte seg til vår tropp fra andre klubber. Det er lenge til den 31. august, og vi må jobbe litt.

– Vi har også noen unge spillere. Vi vil ikke låne ut de yngste av spillerne våre. Det er det absolutt ingen sjanse for.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]