James Pearce i Echo:– Absolutt ikke vurdert å selge Sturridge

James Pearce mener Jürgen Klopp heller vil forsterke angrepet, enn å selge en spiss i januar.

15. nov 2016 kl 21.56 Arve Vassbotten

Daniel Sturridges fremtid på Anfield er nok en gang usikker på grunn av manglende spilletid, og spekulasjoner om at spissen ønsker seg bort.

James Pearce i Liverpool Echo skriver at det som foreløpig er sikkert er at spissen ennå ikke har luftet noen tanker med Jürgen Klopp om at han vil bort.

«De røde er har absolutt ikke vurdert muligheten for å selge Sturridge i januar. Faktisk er Klopp opptatt av å forsterke sitt angrepsskyts i andre halvdel av sesongen», skriver Pearce.

Seks tøffe uker

Skaden til Danny Ings og Sadio Manés spill i Afrikamesterskapet, gjør at det kan komme forsterkninger i januarvinduet og: «å selge en spiss er ikke en del av planen», skriver Pearce.

Pearce skriver at alle selvsagt skjønner at Sturridge ikke er fornøyd med å bare ha startet fire av 11 ligakamper denne sesongen, men at 27-åringen viser at han er villig til å kjempe for plassen med hvordan han spilte mot Tottenham og Watford.

«Det kan være et tidspunkt i framtiden der det å gå en annen vei er best for alle, men den tiden er definitivt ikke i januar. Det er trofeer som skal vinnes, og en tittelkamp å være en del av. Lørdagens tur til Southampton er starten på ti kamper på seks uker for Liverpool. Det vil bli den mest intense perioden i sesongen. Det vil teste dybden i Klopps tropp. Det vil definitivt være behov for Sturridge», skriver Pearce.

At Adam Lallana tirsdag kveld måtte ut med skade for England, kan bli den første testen på akkurat det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]