Aldo: Coutinho må fortsette å ta cornere

John Aldridge synes Liverpools cornere har vært «forferdelige» lenge, men det endret seg i helga.

1. nov 2016 kl 08.53 Arve Vassbotten

Denne sesongen har James Milner tatt flest cornere for Liverpool, mens også Jordan Henderson og Philippe Coutinho har bidratt. I Milners sykdomsfravær var det Coutinho som leverte fra hjørneflaggene på Selhurst Park.

To ganger endte det med scoring mot Crystal Palace, først fra venstre da Dejan Lovren stanget inn 1-2, og så fra høyre da Jöel Matip sørget for 2-3 like før pause.

Forferdelige cornere lenge

«Det at vi har funnet en cornertager er veldig positivt. Cornerne våre har vært forferdelige i lang tid. Jeg hadde aldri følelsen av at vi kunne score på dem. Men Philippe Coutinho hadde noen veldig gode leveringer, og forhåpentligvis holder vi oss til ham nå», skriver Aldridge i sin ukentlige spalte i Liverpool Echo.

«Vi har scoret mot et høyreist lag med to midtstoppere. Det viser at vi kan klare det med kvalitet i serveringen, som gjør at du kan angripe ballen. Dødballer er så viktig. Det ser man på målene i løpet av en sesong fra lag som vinner ligaen eller er nær å gjøre det.»

Aldridge mener både Lovren og Matip har potensialet til å score fem mål hver denne sesongen om innleggene fortsetter som mot Palace.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]