– Anfield er min lykkebane

Sadio Mané har nå scoret fem ganger på sine fem første kamper på Anfield i helrødt.

7. nov 2016 kl 18.46 Arild Skjæveland

Senegaleseren scoret i hjemmedebuten mot Hull, fulgte opp med å score 2-0 målet mot Leicester i sin hjemmekamp nummer to. Det ble målløst da José Mourinho og Manchester United gjestet Anfield, før han scoret mot West Bromwich og to mål i søndagens nedsabling av Watford. Fem mål på fem hjemmekamper, og seks scoringer totalt.

– Jeg tror kanskje Anfield er en lykkebane for meg, for jeg scorer hver gang. Jeg er bare glad, sier Sadio Mané til Liverpoolfc.com.

– Konkurransen hjelper laget å vinne. Det er veldig positivt, og vi må fortsette å score for laget. Det er viktig at alle kjenner hverandre, og alle trives med å spille for denne utrolige klubben.

Liverpool topper nå Premier League for første gang siden mai 2014.

– Jeg synes det blir for tidlig å snakke om hva som kommer til å skje, men vi vil prøve å ta kamp for kamp. Hvorfor ikke vinne resten av kampene ut sesongen?!, spør senegaleseren. Hans første scoring mot Watford var hans første med hodet i Premier League.

Denne sesongen har han totalt seks scoringer på 11 kamper. 24-åringen scoret også bra med mål i sine tidligere klubber. For Southampton scoret han 25 mål på 75 kamper. I RB Salzburg ble det 45 mål på 87 kamper.

– Mané, for en åpenbaring han har vært. Det han har bidratt med har vært sensasjonelt - med farten, bevegelsene og kvaliteten på avslutningene, skryter Liverpool Echo-journalist James Pearce på podkasten Blood Red denne uka.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]