Bare Coutinho spilte

Philippe Coutinho ble byttet ut etter 86 minutters spill, da Brasil vant 2-0 over Peru i en VM-kvalifiseringskamp i Lima i natt.

16. nov 2016 kl 08.55 Einar Kvande

Roberto Firmino ble sittende på benken gjennom hele kampen.

Coutinho markerte seg tidlig i kampen. Allerede etter seks minutter var han frempå med et skudd med høyrebeinet som gikk utenfor. Liverpool-spilleren skaffet også gjestene et par frispark i første omgang.

Brasil tok ledelsen etter en scoring av Gabriel Jesus 13 minutter ut i annen omgang. Coutinho var sentral i forspillet til situasjonen. Like før hadde Coutinho et godt innlegg som Fernandinho headet utenfor, samt et skudd med høyrefoten som ble blokkert.

Etter 76 minutter traff Neymar tverrliggeren, i en situasjon der Coutinho også var nest sist på ballen.

2-0 kom i det 78.minutt, og ble satt inn av Renato Augusto, hvor den første målscoreren, Gabriel Jesus, fikk registrert målgivende pasning.

Brasil har nå vunnet seks kamper på rad i VM-kvalifiseringen, for første gang siden 1970.