Cacic og Lovren har begravd stridsøksen

Kroatia-trener Ante Cacic forventer at Dejan Lovren er tilgjengelig for landslaget igjen i 2017.

15. nov 2016 kl 10.14 Einar Kvande

I mars i år brøt det ut full krangel mellom Dejan Lovren og Kroatias landslagssjef Ante Cacic, og Lovren har ikke spilt for Kroatia siden.

Konflikten mellom Lovren og Cacic er imidlertid løst, og Lovren ble tatt med i landslagstroppen igjen i september, da han var ubenyttet innbytter mot Tyrkia.

Lovren ba landslagssjefen om ikke å ta ham med i troppen til VM-kvalifiseringskampen mot Island på lørdag og til privatlandskampen mot Nord-Irland i kveld, av personlige årsaker.

På plass i Nord-Irland melder Cacic at duoen har begravd stridsøksen for lenge side, og landslagssjefen tror at Lovren vil spille for landslaget igjen i 2017.

– Vi har sagt nok om det som skjedde tidligere i år. Jeg har ingen problemer med Lovren lenger, siteres Cacic av Liverpool Echo.

– Han vil bli tatt med i landslagstroppen og spille for landslaget når jeg føler jeg trenger ham. Jeg var hans første seniortrener i 2006, så jeg kjenner ham veldig godt. Han var en ung spiller den gangen. Han har vist sin kapasitet og fått en respektabel karriere.

– Vi er alle stolte av ham, for han spiller for en stor klubb i England, i en av de beste ligaene i verden. Det er en god attest for alle som har jobbet med ham, og for ham personlig.

– Han er en spillertype et hver landslag trenger, inkludert Kroatia. Han er en spiller som vi slett ikke har noe imot å benytte i fremtiden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]