Coutinho elsker sin frie rolle

Philippe Coutinho setter stor pris på at han kan endre posisjon underveis i kampene.

24. nov 2016 kl 12.03 Arve Vassbotten

Philippe Coutinho har hatt en fantastisk start på sesongen for Liverpool og står nå med seks scoringer og sju målgivende pasninger. Brasilianeren legger ikke skjul på at han liker rollen han nå har i Liverpool-laget.

– Jeg liker posisjonen jeg spiller i nå. Det jeg liker best med den er at jeg ikke trenger å holde meg på ett sted. Jeg har friheten til å bevege meg rundt. Manageren er komfortabel med at jeg gjør det, og det har gitt med selvtillit i spillet, sier Coutinho til Sky Sport.

– Jeg samarbeider bra med alle spillerne på laget, og når laget spiller bra, ser individene i laget også bedre ut.

Dette pleide å være et lag som ikke trodde på seg selv. Nå føler spillerne seg mer komfortable.Coutinho

– Trodde ikke på oss selv

Coutinho sier laget utnytter tiden man ikke bruker på europacupspill godt.

– Det er definitivt mer tid til å jobbe med taktikken på trening, og bedre tid for treneren til å bli kjent med oss. Jeg liker den taktiske treningen vi gjør. Det er mye av det. Klopp lærer oss å presse når vi ikke har ballen og holde det presset oppe. Så må vi holde på ballen når vi får den. Det handler om å gi oss den mentaliteten, sier han.

– Dette pleide å være et lag som ikke trodde på seg selv. Nå føler spillerne seg mer komfortable og det kommer fra treneren. Det reflekteres på banen og i resultatene, sier Coutinho.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]