– Det er hardt arbeid som gjelder nå

Med sin første Liverpool-scoring i boks smiler Gini Wijnaldum ekstra bredt inn til landslagspausen.

7. nov 2016 kl 12.20 Marius Rabben

– Det er en velsignelse for alle i garderoben at vi kan være en del av dette laget og denne klubben, sier Wijnaldum til klubbens nettsider.

Nederlenderen fikk en knapp halvtime da rødtrøyene herjet med Watford og vant 6–1 søndag. På overtid satte han prikken over i-en med oppgjøret siste nettkjenning.

– Nyter fotballen mer enn vanlig

– Jeg er veldig fornøyd, spesielt i en kamp som dette når man ser alle score. Jeg var på jakt etter scoringen, og jeg er glad for å ha fått den, forteller 25-åringen.

Storseieren sendte Liverpool helt til topps på tabellen, men i likhet med Jürgen Klopp og kaptein Jordan Henderson fokuserer ikke Wijnaldum stort på tabellen så tidlig i sesongen.

– I situasjoner og øyeblikk hvor det går bra, nyter man fotballen mer enn vanlig, og akkurat nå gjør vi det, forteller han.

– Vi scorer mål og spiller bra. Dessverre klarte vi ikke å holde nullen, men vi vant og scoret mange mål. Det er det viktigste.

– Skal jobbe like hardt

– Man trives i et lag som dette fordi ting går bra og du spiller med gode spillere. Vi ønsker å ha ballen og score mål, og vi forsøker å forsvare oss bra. Det er glade tider her i Liverpool, sier Wijnaldum smilende.

– Manageren og apparatet vil gjøre alt for å holde dette gående. Vi skal jobbe like hardt og spille på samme måte. Vi, spillerne, må innse at det ikke er vanlig å toppe tabellen, så man må jobbe knallhardt. Det er slik vi har kommet hit.

– Nå skal vi forsøke å bli værende her til sesongslutt, for det er mye viktigere enn å være der i dag. Det er fortsatt tidlig i sesongen, og alt kan skje.

– Vi må være klar over at ting kan endre seg fort, så vi er nødt til å beholde lagmoralen og kjempe for ethvert poeng vi kan ta.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]