Carragher etter ti ligakamper:- Dette minner meg om Liverpool for tre år siden

Jamie Carragher mener at Liverpools innsats så langt denne ligasesongen gir grunn for store forhåpninger. Kollega Thierry Henry elsker å se de røde spille sin offensive fotball.

1. nov 2016 kl 19.14 Torbjørn Flatin

«Hvis noen sa at Liverpool hadde ligget på 6-7.plass og var et par poeng etter topp fire, da tror jeg Liverpool-fans ville ha vært henrykt over det med det kamp-programmet laget hadde i starten. Nå som de er nær toppen av tabellen, da gir det store forhåpninger fremover.»

Det er Liverpools mangeårige forsvarskjempe Jamie Carragher som ga sin analyse på programmet «Monday Night Football» hos sin nåværende arbeidsgiver Sky Sports.

«Vi har snakket om at de denne sesongen ikke skal spille i Europa og mot Spurs i Ligacupen valgte de ikke å toppe laget. Den intensiteten som de har med ballen og måten de presser motstanderen på, det minner meg om sesongen for et par år siden», fortsetter Carra og tenker på 2013-14 da Liverpool inspirert av Luis Suarez fulgte Manchester City til døra i Premier League.

«En del av fotballen som er blitt spilt har vært fantastisk. Når du reiser til Crystal Palace og vinner så overbevisende, da sender du ut et signal om at: Dette er ekte vare.»

Henry overrasket over Liverpool

«Jeg liker å se den lidenskapen og innsatsen som de viser», sier Arsenals toppscorer gjennom alle tider, Thierry Henry, og som nå er kollega med Carragher.

«Jamie nevnte forhåpninger, og jeg tror Liverpools fans nå faktisk håper at de kan vinne ligaen.»

«De er et hakk foran de andre for øyeblikket ut fra de kampene som de allerede har spilt på bortebanen. Hvor de har vunnet, og hvordan de har vunnet, har overrasket meg.»

«Det eneste jeg vil si mot Liverpool er at de har slitt mot lag som ligger lavt og venter på dem, slik som mot Man Utd eller Burnley. Hvis du prøver å angripe mot dem eller spille en åpen fotball da er de herlige å se på, og jeg prøver å se dem så ofte jeg kan.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]