Diskuterte Liverpool-exit allerede som 15-åring

– Vi snakket allerede da om hva vi ønsket å gjøre etter Liverpool, sier Raheem Sterling.

3. nov 2016 kl 11.41 Arve Vassbotten

I et intervju med Gary Lineker for BBCs Premier League show, sier Raheem Sterling at han allerede like etter overgangen fra Queens Park Rangers i 2010 snakket med agenten om veien videre fra de røde.

– Jeg har aldri sagt dette til noen, men jeg glemmer aldri da jeg og agenten var på vei til Liverpool på toget. Den gang var jeg 15 år og vi snakket allerede da om hva vi ønsket å gjøre etter Liverpool, hvis ting ikke ble som vi hadde ønsket.

– Jeg sa bare at dette er en gigantisk klubb og en stor mulighet for meg nå, men jeg husker jeg sa til han at hvis jeg innen jeg er 22 ikke har vunnet noe eller spiller i de store turneringene, da må jeg vurdere mulighetene mine, sier den nå 21 år gamle Raheem Sterling.

– Hadde ikke problemer med fansen

Han gjentar at han mener det var viktig for han egen utvikling å spille med «noen av de beste spillerne i verden», og spille i Champions League og mot lag som Barcelona.

– Jeg har alltid elsket Liverpool. Det var et godt lag som hjalp meg i utviklingen. Jeg hadde aldri noen store problemer der i det hele tatt med fansen eller slike ting. Jeg dro ikke på den måten jeg skulle ønske, men det skjedde og man må bare gå videre, sier Man City-spilleren om bråket rundt overgangen til 49 millioner pund sommeren 2015.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]