– Ett poeng i Southampton er til å leve med

Joel Matip ser ingen grunn til å deppe selv om Liverpool ikke fikk med seg alle tre poengene hjem fra sørkysten.

20. nov 2016 kl 10.44 Einar Kvande

– Det er ett poeng på bortebane mot et godt lag, slår Matip fast til Liverpoolfc.com.

– Vi hadde noen sjanser, men vi klarer ikke å score tre eller fire mål i alle kamper. Ett poeng i Southampton er greit. Vi kan leve med det, fortsetter midtstopperen.

Matip leverte en meget god kamp. James Pearce i Liverpool Echo mente at den tidligere Schalke-stopperen oste klasse, og han ble også kåret til Liverpools bestemann av Liverpool.no.

– For en forsvarer er det alltid godt å holde nullen og ikke slippe inn mål, men vi ønsker alltid å vinne, er Matips filosofiske respons.

– Southampton forsvarte seg veldig godt, og det var en vanskelig kamp å skape sjanser i. Det er ikke lett når du angriper hele tiden, og skaper sjanser uten at du klarer å score. Vi ga aldri opp, og forsøkte igjen og igjen. Vi mistet aldri tålmodigheten.

KLARTE SEG BRA
KLARTE SEG BRA  Dejan Lovren ble hetset av Southamptons supportere gjennom hele kampen, men mistet aldri fatningen av den grunn.

Lovren klarte seg bra

Matip synes ellers at stoppermakker Dejan Lovren klarte seg svært bra tatt i betraktning all hetsen han ble offer for fra hjemmefansen.

– Han gjorde det veldig bra i alle 95 minuttene, og spilte en vidunderlig kamp. Han hjelper meg hele tiden, og klarte seg fint.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]