Everton-mangeren tror Liverpool kan vinne ligaen

Ronald Koeman er mektig imponert over Jürgen Klopps mannskap.

14. nov 2016 kl 10.34 Einar Kvande

– Det er fortsatt for tidlig å slå fast hvem som er favoritter, men jeg har blitt imponert over Liverpool så langt, siteres Koeman av ESPN.

– Det forventes kanskje at en Everton-manager ikke skal si dette, men Liverpool har tidvis spilt veldig god fotball og fortjener å lede ligaen. De scorer masse mål, og det må du gjøre for å oppnå suksess, fortsetter nederlenderen.

– Selvsagt kan de vinne ligaen denne sesongen. De har en god sjanse, men de er ikke den eneste kandidaten.

Fire eller fem kandidater

– Mitt Everton har spilt mot Manchester City og Chelsea i løpet av de seneste ukene, og begge lagene imponerte meg. Vi klarte uavgjort mot City, men du kunne se kvaliteten på disse lagene. Vi vet alle hva som skjedde mot Chelsea. Vi tapte 5-0, og de spilte veldig bra. Det var vanskelig for oss, og jeg ble imponert av laget deres, så de har også en god sjanse.

Koeman utelukker heller ikke at Manchester United kan komme tilbake, og blande seg i tetstriden.

– Jeg tror tittelkampen er veldig åpen. Det er fire eller fem lag som er med i kampen, selv om Manchester United har hatt litt problemer så langt. De kan fortsatt få en god kamprekke, og vinne noen kamper på rad. De har en ny manager, og vil bli bedre, i en Premier League-sesong der det er vanskelig å forutse hvem som vil gå til topps.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]