– Får ingenting for å være på topp i november

Liverpools kaptein holder føttene godt plantet på jorda etter storseieren over Watford.

7. nov 2016 kl 08.56 Marius Rabben

For første gang på over 900 dager leder de røde nå Premier League etter elleve runder.

– Dette er et veldig bra lag med veldig gode spillere, men du får ingenting for å være på topp i november, sier Jordan Henderson, ifølge liverpoolfc.com.

– Vet det er kjedelig å høre

– Det er bare en ny kamp hver uke, som jeg alltid sier. Jeg vet det er kjedelig, og dere hører stadig at vi sier det, men det er sannheten. Vi konsentrerer oss kun om hver kamp som kommer, jobber hardt på trening, så drar vi nytte av det i helga.

Henderson, som er én av fire Liverpool-spillere i den ferske England-troppen, påpeker at det er svært jevnt i toppen, men sier selvtilliten til laget er høy.

– Nå må vi bare fortsette med den mentaliteten og å jobbe for hverandre. Gjør vi det, vil vi være i en god posisjon ved sesongslutt.

«Pushes» på trening

Kapteinen gir også dem med lite eller ingen spilletid skryt for Liverpools gode form.

– På trening har nivået vært veldig høyt, og vi må holde det gående. De spillerne du ikke ser, som er på benken og i troppen, er veldig viktige for oss, for vi som gruppe jobber hardt på trening, og de pusher hver og en av oss.

– Jeg tror det er veldig viktig gjennom sesongen, og det har virkelig vært bra hittil. Vi må bare fortsette på samme måte og prestere som dette.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]