Får spille U21-landskamp etter å ha vært skadet

Marko Grujic var ikke med i Liverpools kamptropp til Premier League-kampen mot Watford. Nå viser det seg at serberen har slitt med en skade.

9. nov 2016 kl 19.44 Einar Kvande

Marko Grujic har nå sluttet seg til Serbias U21-tropp senere enn planlagt, etter at Liverpool holdt ham tilbake mens de undersøkte skaden, melder Sport Witness.

Det serbiske fotballforbundet forventet nok at Grujic ville bli værende på Merseyside, og dermed ikke ville bli gjort tilgjengelig for de viktige playoff-kampene mot Norge om retten til å spille i U21-EM neste år.

Den serbiske avisen Blic konkluderer med at Grujics skade ikke kan være alvorlig, ettersom Liverpool nå har frigitt spilleren for landslagsspill.

«Liverpool-spilleren Marko Grujic vil være tilgjengelig for trener Tomislav Sivic til kampene mot Norge. Grujic var ikke på samling mandag fordi han fortsatt var i Liverpool for å gjennomføre undersøkelser av en skade, som åpenbart ikke er alvorlig», skriver avisen.

Fredag kl. 18.00 (TV 2 Sportskanalen) møtes lagene i Serbia, mens returen går på Marienlyst tirsdag 15. november kl. 19.00 (Eurosport Norge).

Har du innspill til journalisten?
[email protected]