Fikk en smell i leggen

Georginio Wijnaldum fikk et spark i baksiden av venstre legg tjue minutter før slutt i privatlandskampen mot Belgia.

9. nov 2016 kl 22.54 Einar Kvande

Liverpools nederlandske midtbanespiller kjente godt sparket i baksiden av leggen, helt oppe under knehasen, og haltet rundt i minuttene etterpå. Han spilte imidlertid et drøyt kvarter til før han ble byttet ut i det 88. minutt.

Oppgjøret mellom naboene Nederland og Belgia på Amsterdam Arena endte 1-1. Liverpools reservekeeper Simon Mignolet voktet målet for Belgia, men måtte kapitulere på et straffespark satt inn av Davy Klaassen sju minutter før pause.

Før dette var Mignolet involvert i en situasjon med Vincent Janssen, der keeperen var først på ballen i duellen, men traff Tottenham-spissen i bakhodet med albuen etter at han hadde bokset ballen unna. Janssen måtte kaste inn håndkledet ikke lenge etterpå, etter 27 minutter. Foranledningen til Mignolets knockout på Janssen var et nydelig fremspill fra Wijnaldum.

Yannick Carrasco satte inn Belgias utligningsmål via et nederlandsk bein i det 82. minutt, og belgiernes sluttspurt var nær ved å gi dem seieren.

Divock Origi var ubenyttet innbytter for Belgia.